minusta

Kotihoito - tietoa ja vinkkejä Kotihoidosta on tulossa yhä tärkeämpi asia meille ja ikääntyvälle yhteiskunnallemme. Oletko jo tilanteessa, jossa joudut hoitamaan jotakuta kotona, tai haluatko hoitaa jotakuta kotona, vai haluatko vain tiedottaa itsellesi varhaisessa vaiheessa? Haluaisitko tietää, mikä on tärkeää omaishoitoa tekeville omaisille, mitä hoitovakuutus maksaa ja paljonko hoitotuki on tai joudutko maksamaan siitä veroa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan blogissamme! Tarjoamme aina ajantasaisia vinkkejä ja tietoa säädöksistä, lakimuutoksista ja kotihoitoon liittyvistä uutisista. Täältä löydät myös hyödyllisiä tuotteita ja monia ideoita. Tiedämme, että ympärivuorokautinen hoito on haaste monille ihmisille, ja haluamme tarjota tukea kaikille tarjoamalla tietoa ja jakamalla sitä kommenteissa. Tilaa hoitoblogimme ja pysy aina ajan tasalla!

Haku

Kategoriat

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

tag

Siivouspalvelu hoitaa laadukkaasti kotisiivouksen

Siivouspalvelun käyttö on monessa eri tilanteessa hyvä ratkaisu. Monet eivät esimerkiksi halua käyttää pitkän työviikon jälkeisiä vapaailtoja tai viikonloppuja siivoamiseen, vaan ulkoistavat sen mielellään ammattilaiselle. Siivouspalvelulta sujuu kotisiivous joustavasti esimerkiksi silloin, kun itse on töissä tai nauttimassa hyvin ansaitusta vapaa-ajastaan. Moni siivouspalvelu tarjoaa erilaisia palveluita säännöllisestä viikkosiivouksesta muuttosiivoukseen ja muihin erikoispalveluihin. Palvelun voikin yleensä räätälöidä omien tarpeidensa mukaan.

Mitä kannattaa ottaa huomioon siivouspalvelun valinnassa?

Siivouspalveluiden hinta vaihtelee asunnon koon, siellä tarvittavien toimenpiteiden, asunnon sijainnin ja tietysti yrityksen määrittämien palveluhintojen mukaan. Usein palvelusta veloitetaan tuntihinta, mutta sopimuksen lopullinen hinta kannattaa tarkistaa, koska siihen vaikuttavat usein muutkin asiat. Kotisiivous kuuluu palveluihin, joiden ostamisesta voi saada kotitalousvähennyksen. Kannattaakin tarkistaa, että yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin, koska se on ehtona kotitalousvähennyksen saamiselle. Joissain tapauksissa kotisiivouksen voi saada myös kokonaan arvonlisäverottomasti, jos esimerkiksi asiakkaan toimintakyky on heikentynyt vamman, sairauden tai iän myötä. Hyvän kuvan yrityksestä ja heidän tarjoamistaan palveluista saa yleensä nettisivuilta, josta löytyy selkeästi tiedot yrityksestä, heidän tarjoamista palveluistaan sekä hintatiedot. Ennen yhteydenottamista ja tarjouksien pyytämistä eri siivouspalveluilta, kannattaa myös miettiä tarkasti omia siivoustarpeitaan. Haluaako esimerkiksi sitoutua vakituiseen, esimerkiksi viikoittaisen siivouksen kattavaan sopimukseen, tai ehkä kertasiivous silloin tällöin kiireisimpinä aikoina tai ennen juhlapyhiä riittää hyvin.

Kotisiivous räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin

Koska kaikilla on erilaisia tarpeita ja toiveita, kannattaa siivouspalvelun valinnassa kiinnittää huomiota siihen, että pystyy vaikuttamaan sopimuksen sisältöön mahdollisimman paljon ja myös muuttamaan sitä tarvittaessa. Monet myös arvostavat sitä, että kotona käy mahdollisuuksien mukaan aina sama siivooja, joka säästää molempien aikaa, kun siivoojaa ei tarvitse ohjeistaa joka kerta uudestaan. Hyvä työn jälki ja luotettavuus ovat myös tärkeitä asioita, koska kotiin tulee vieras henkilö siivoamaan. Siivoojilla on vaitiolo velvollisuus asiakkaiden kotien asioista. Siivouksen laatu näkyy kodin puhtaudessa ja asiakaan tyytyväisyydessä. Ammattitaitoinen siivouspalvelu tulee korjaamaan tilanteen, jos asiakas ei ole laatuun tyytyväinen. Hyvän siivouspalvelun löytämiseksi kannattaa nähdä hieman vaivaa ja usein ystäviltä ja tutuilta kannattaa myös kysyä suosituksia parhaista palveluista. Ammattimaisia siivouspalveluja tarjoaa esimerkiksi Sovea Oy.

tag: